Leave a comment
скаптобара wifi мобилни банери

Траките, Wi-Fi-a и бургерите на SKAPTOBARA

Заведението има изключително интересна история и много се радваме, че е вече част от WiFi.bg. SkaptoBara всъщност е името на студентските общежития на Американския Университет в Благоевград, които от своя страна са кръстени на старо тракийско селище. Много от студентите на университета се местят в София след завършването си, затова и управителят Ангел и неговите приятели решават да завоюват малка част от столицата за благоевградската общност.

Малкият остров на настоящите и алумни студентите на АУБГ се намира на ул „Искър“ № 11 и, както може да предположите, се посещава главно от клиенти с подобен профил. Виждаме много вече завършили професионалисти, както и лежерно похапващи бургери студенти.

Именно бургерите са ключови за локацията, но не само. Барманите правят едни от най-свежите коктейли, които сме пробвали, и винаги добавят нещо интересно от себе си. В момента рекламите, които се поместват на тяхната Wi-Fi лендинг страница, представят сочното им бургер меню, а скоро там може да се показват и вашите реклами.

Платформата за мобилна реклама стартира от този септември, така че не забравяйте да се регистрирате, за да получите ранен достъп и ваучер за безплатна реклама.

skaptobara-reklama-baner-wifi

Таргет група : Посетители в заведение ; Студенти ; Професионалисти

Локацията е подходяща за реклами на : алкохолни брандове, безалкохолни питиета, събития, мобилни приложения и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>