Leave a comment
pari-wifi-reklama

Колко пари мога да изкарам, ако се включа в WiFi.bg?

Както знаете, всяко публично място, което предоставя Wi-Fi на клиентите си, може да спечели приходи от показването на подходящи Wi-Fi реклами от мрежата на WiFi.bg. Отговорът на въпроса ‘колко’ зависи от няколко неща:

Брой свързвания

Естествено, приходът на бизнеса ви е силно обвързан с броя клиенти, които имате. Аналогично и приходът от Wi-Fi реклама е обвързан с броя хора, които се свързват към рутера ви. С колкото по-голям поток от клиенти разполагате, толкова повече може да спечелите.

Примерно изчисление:
Ако имате около 2,000 клиента на месец и предположим, че по-голяма част от тях се свързват към безплатния Wi-Fi във вашия обект, то тогава може да очаквате приход от 200-400 лв. в първите няколко месеца.

Тип локация

Рекламите в WiFi.bg зависят изцяло от вашия тип локация. Ако обектът ви е ресторант, тогава може да очаквате да виждате повече реклами на вина, напитки и други релевантни продукти и услуги на вашия бизнес. Следователно, ако разработвате с локация, която има потенциала да привлече много рекламодатели, това директно ще доведе и до по-големи приходите.

Повече от приход

Освен приход, с включването си към WiFi.bg печелите и възможността безплатно да показвате собствени реклами при свързване с Wi-Fi, когато няма рекламодатели. Може да предлагате на клиентите си да опитат нови ястия от менюто, новите летни коктейли или да харесат Facebook страницата ви.

Как да се включите като Wi-Fi Точка ?

Включването в WiFi.bg става лесно. Трябва само да се регистрирайте тук, и ние ще се свържем с вас, за да уточним модела на рутера ви, както и да ви дадем насоки за инсталацията. Оказваме пълна подкрепа, така че ако не разполагате с техническо лице, което да редактира настойките на рутера ви, може да разчитате на нашия екип от специалисти.

В заключение, ако се регистрирате в WiFi.bg ще спечелите повече, отколкото печелите в момента от Wi-Fi връзката си 😉

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>