Leave a comment
Bristol Hotel подканва клиентите си да пишат ревюта

Best Western Bristol Hotel и Wi-Fi рекламата

Туристите са мечтана таргет група на много маркетинг агенции и брандове. Трудно се достигат, а потенциалът е голям. Те са онази специфична група, която е готова да експериментира, да се поглези и да опита повече и по-скъпи неща от менюто. За един ден те ще обикалят поне 3-4 заведения ( кафенета, ресторанти, сладоледени къщи и др. ), а бюджетите им далеч надхвърлят тези на местния софиянец.

Размечтахте се и ето я и реалността : рекламодателите вече могат да се рекламират на Wi-Fi лендинг страницата на Best Western Bristol Hotel. Както името подсказва, хотелът се радва на особена популярност сред английските туристи, които в силните сезони се равняват на хиляди.

bristol hotel wifi reklama

Сега брандовете могат да прибавят Best Western Bristol Hotel към списъка си на таргет локациите си за мобилните си рекламни кампании в WiFi.bg. Напомняме, че платформата отваря врати в края на август, затова се регистрайте за ранен достъп и бонус за реклама сега.

Таргет група : Туристи в София
Локацията е подходяща за реклама на : туристически агенции, ресторанти с традиционна кухня, мобилни приложения; барове ; модерни заведения и много други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>