Leave a comment
Рекламите на Cakey Bakey

Сладост, Wi-Fi и Cakey Bakey

С гордост заявяваме, че едно от най-новите ни места е Cakey Bakey. Заведението прибавя доза сладост и доста импресии към рекламната мрежа на WiFi.bg.

Cakey Bakey е едно от местата, в което персоналът и клиентите са сякаш едно семейство. Сладкарят посреща с широка усмивка всеки нов в заведението, а старите посетители си знаят, че : „единственият недостатък на това място е, че е близо до офиса ни и ме изкушава да ям сладки неща по-често, отколкото би ми се искало!” – Дияна Йосифова.

Подобни са и останалите клиенти на локацията : фенове на домашно приготвените храни, качествените съставки и домашната лимонада с мента. Към тях и прибавяме и гравитиращите туристи, които се спират за вкусна закуска преди разходка из стара София.

Откривате съвпадение на таргет групите? Регистрирайте се като рекламодател и ще може да рекламирате на Wi-Fi лендинг страницата на Cakey Bakey.

мобилна мрежа за реклама Cakey Bakey  вифи бг

Таргет група : Посетители в заведение; почитатели на био кухнята

Локацията е подходяща за реклами на : био храни, безалкохолни напитки, събития, мобилни приложения и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>