Leave a comment
router specifications

Технически Изисквания

Технология и хардуер

Рекламите от мрежата на WiFi.bg се показват веднага при свързването с wifi-a в дадения обект. За да се включите като WiFi Точка, трябва да разполагате със среден или висок клас рутер, който поддържат хотспот система.

Пример за такъв тип рутери са : Mikrotik, Ubiquiti UniFi, TP Link WDR 3600, TP Link Archer C7 и др.

Снимайте / препишете серийните номера и модела на рутера, с който разполагате и ги изпратете на имейл info@wifi.bg. До няколко часа ще получите отговор дали вашето устройство поддържа фукнционалността да показва реклами в браузъра при свързване.

 

Kой е най-лесният начин да се включа към WiFi.bg ?

Ако не разполагате с подходящо устройство, може много лесно да започнете да показвате реклами като поръчате Ubiquiti UniFi access point. Това най-бързият вариант да се включите към WiFi.bg.

router-access2internet > > > router ( първа мрежа ) > > > access point ( втора мрежа )

Ubiquiti UniFi AP се поставя след настоящия ви рутер ( без значение от модела му ), като рутера и access point-a се свързват с кабел. При поставянето се създават две мрежи : едната препоръчваме да остане за вътрешно ползваме за вашите ПОС терминали, камери и други устройства ; втората, новосъздадена връзка, препоръчваме да не бъде заключвана с парола и да остане за публично ползване от клиентите ви.

За по-големи пространства се препоръчва модела с по-голямо покритие – Ubiquiti UniFi AP Long Range.