wi-fi-advertising-bulgaria

Единствената отворена система за WiFi реклама в България

С компанията WiFi.bg нашият екип цели да въведе нов канал на пазара за мобилна реклама в Европа. Създаваме платформа за мобилен маркетинг, която има добавена стойност за всички участващи страни. Базираме цялостната си идея на win-win-win модела - WiFi точките печелят приход от реклама; Рекламодателите използват уникално по тип таргетиране; Потребителите виждат рекламно съдържание, релевантно на техните настоящи потребителски нагласи.

Как се движим?

Ежедневно подобряваме системата
0часа програмиране
0работни срещи
0теста с рутери
0чаши кафе

Ние работим за вас

Рекламодатели
Големи и малки фирми, български и международни брандове, които искат да рекламират чрез последните технологии, възползвайки се от уникалното таргетиране на WiFi.bg системата. Маркетолозите на тези компании или обслужващите ги агенции знаят, че освен с гъвкавост, системата разполага и с конкурентни цени. При правилно експлоатиране платформата може да осигури висок CTR и конверсии без аналог.
Включете се
Обекти
Различни локации, които могат да се включат напълно безплатно не само в София, но и в цяла България. За да изкарват пари от своята безжична интернет връзка в заведения, хотели, търговски центрове и други места, дадените обектите трябва да разполагат с поне среден клас рутери и да се регистрират онлайн в сайта на WiFi.bg . Наши технически колеги ще се свържат с регистранта, за да потвърдят информацията и да съдействат за настройките .
Включете се

Вярваме, че WiFi връзката може да отвори нови хоризонти пред българския бизнес

 

Първите са с предимство в WiFi.bg

Наши партньори са :

  wholesale telecom services bulgariaRalev Brand Design & AdvertisingClassifieds Bulgaria